BMW

BMW nxjerrë në testim X6 M 2019

Si një shumë të performancës moderne 4x4s, SUV-cum-coupe vjetër BMW ishte një makinë të aftë dhe të kryer në rrugë pavarësisht pastrimit të saj të lartë dhe madje edhe qendra më e lartë e gravitetit. Por rivalët e X6 M janë rritur edhe më të kualifikuar, prandaj në mënyrë të pashmangshme ka një version të ri të SUV-së me dysheme të ulët të BMW-së në rrugën e tij dhe një prototip maskuar tashmë është vënë në provë në rrugët në Gjermani.

Forma, madhësia dhe silueta e BMW X6 M e re është e ngjashme me atë të makinës së vjetër; modeli i përfunduar makina është fotografuar nuk mund ta fshehin atë. Megjithatë, ndryshimi më i madh që mund të shohim është dy grilles veshkave. Njësoj si makinat më të fundit të prodhimit dhe të konceptit nga prodhuesi i Mynihut, grilat dalluese BMW në pjesën e përparme të makinës janë të mëdha. Në këtë prototip bare vertikale janë përfunduar në krom, por ne presim që versioni i prodhimit të ketë bare të dyfishta të zeza, si makina të tjera moderne M.
Ky prototip X6 M shtrihet në disa rrota të mëdha, ndoshta me diametër 21 inç. Por jo vetëm që rrotat janë të gjata, ato janë gjithashtu të gjera dhe zgjerimet e ndezura janë shtuar rreth wheelarches për të mbuluar gjerësinë e rrotave.