ish-kryeministri

Berisha bën urimin për ndërimin e viteve

Ish-kryeministri Sali Berisha ka uruar gjithë shqiptarët në këtë prag të ndërrimit të viteve.

Në mesazhin e tij Berisha uron Vitin e Ri 2019 ndërsa nuk harron dhe vitin që po lëmë pas, duke shkruar se është viti i rekordeve më të zeza për shqiptarët në 27 vite pluralizëm politik

.‘Por, viti qe leme pas ishte per ne shqiptaret si viti i rekordeve me te zeza keto 27 vite pluralizem..Viti 2018 do shenohet ne memorjen e kohes si viti i Kakistokracise (kakistos ne greqishten e vjeter me i keqi) pra’, ka nisur shkrimin e tij ish-kryeministri Sali Berisha.Gjithashtu Berisha ka shtuar se 2019 do të jetë viti i triumfit të plotë dhe përfundimtar i revolucionit demokratik popullor pasi do të fshijë nga faqa e dheut atë që ai e ka quajtur regjimin e kakistokracisë.