david beckham

Beckham: Nëse mundemi, do t’i marrim Messin dhe Ronaldon

Beckham i do Messin dhe Ronaldon te Inter Miami.

Vazhdimisht është spekuluar se si Cristiano Ronaldo, ashtu edhe Lionel Messi, do t’i varin atletet duke luajtur në Amerikë.

Inter Miami, klubi i David Backham, është duke u interesuar për dy më të mirët e botës dhe këtë nuk e ka mohuar as legjenda e Anglisë.

“Të gjitha ekipet duan t’i kenë Messin ose Cristianon… nëse mundemi do të tentojmë”, u shpreh Beckham.