Bali Muharremaj si Ramiz Lladrovci, inspekton punimet infrastrukturore (FOTO)

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, duket se ka gjetur inspirim tek kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci sa i përket mbikëqyrjes së realizimit projekteve infrastrukturore.

Muharremaj ka dalur sikurse Lladrovci dikur, për të parë punimet që po bëhen në rregullimin e rrugëve në komunën e Suharekës, veçse në vend të elementit kazmë ai ka në duar një element matës.

”Në secilën hapsirë ne investimet e infrastrukturës ne japim kontributin për tu konsultuar me qytetarët dhe zbatuesit e projekteve, që investimet në jenë në raport me kërkesat e komunitetit.

Në Therandë do të punohet vazhdimisht…”