Portieri i Kosovës

Aro Muriq në mesin e 20 portierëve më të mirë në botë sipas FIFA 19

Edhe njëherë, portieri i Italisë dhe AC Milanit, Gianluigi Donnarumma konsiderohet si portieri më i mirë i ri, një pozitë që ai e ka prej vitit 2017 por që në vitin 2017 kishte qenë i dyti. Në këtë listë është edhe portieri i Kombëtares së Kosovës dhe Manchester City, Aro Muriq

Njëra prej lojërave më interesante online, FIFA 19, e ka vendosur portierin e Kosovës si njërin prej 20 portierëve më të mirë në këtë ndeshje.

Donnaruma ka çmimin më të lartë në FIFA 19, derisa sipas lojës ka vlerësimin 90 apo 9.0.

Në këtë vlerësim të FIFA 19, kosovari vlerësohet me notën 80 apo 8.0 dhe është njëri prej portierëve më të rinj nga 20 të tjerët.