Stadiumi

“Arenës Kombëtare” i jepet dora e fundit, nis shtrimi i fushës

Ka nisur shtrimi i fushës me tapetin e gjelbërt në stadiumin “Arena Kombëtare”. Punimet në stadiumin më të ri të Shqipërisë janë drejt përfundimit dhe ai pritet të jetë gati deri në nëntor të 2019-ës.

loading…Shpërndaje