modelja

Angela Martini dhuron 30 mijë euro për familjet e prekura nga tërmeti në Shqipëri

Edhe modelja, Angela Martini u është bashkuar yjeve të ndryshëm shqiptarë për të ndihmuar familjet e prekura nga tërmeti në Shqipëri.

Ajo ka dhuruar 30 mijë euro, dhe përmes një postimi në Instagram kërkon edhe nga të tjerët që të solidarizohen.

“Tragjeditë qenkan më të dhimbshme kur flasin gjuhën tënde dhe e vetmja gjë për të cilën lutem këto ditë është dashuri, shpresë dhe dritë për vendin tim. Ndoshta shumë gjëra koha do të na ndihmojë t’i harrojmë, por e sigurt që nuk do të harrojmë këtë forcë dhe solidaritet që kemi treguar ne si komb dhe të gjithë miqtë tanë për ne në këto ditë dhimbje”, ka shkruar ajo në Instagram.

Tutje ka shtuar, “prandaj nëse nuk e ke bërë ende, solidarizohu dhe ti – ndihmo dikë të mos jetë vetëm, duke dhuruar në platformën https://e-albania.al/donate/.

Angela Martini ka theksuar gjithashtu se përfundimisht nuk po e postoj këtë kontribut për asnjë nga arsyet që po hamendësoni, nuk do ta bëja kurrë diçka të tillë për publicitet. Po e postoj për të dhënë një shembull dhe për të ftuar të tjerë të veprojnë si unë. Bashkë jemi më të fortë.

View this post on Instagram

Tragjeditë qënkan më të dhimbshme kur flasin gjuhën tënde…dhe e vetmja gjë për të cilën lutem këto ditë është Dashuri, Shpresë dhe Dritë për vendin tim. ? Ndoshta shumë gjëra koha do të na ndihmojë t’i harrojmë, por e sigurt që nuk do të harrojmë këtë forcë dhe solidaritet që kemi treguar ne si komb dhe të gjithë miqtë tanë për ne në këto ditë dhimbje.??? Prandaj nëse nuk e ke bërë ende, solidarizohu dhe ti – ndihmo dike të mos jetë vetëm, duke dhuruar në platformën https://e-albania.al/donate/ #Dashuri, #Shprese, #Dritë ❤ Përfundimisht nuk po e postoj këtë kontribut për asnjë nga arsyet që po hamendësoni, nuk do ta bëja kurrë diçka të tillë për publicitet. Po e postoj për të dhënë një shembull dhe për të ftuar të tjerë të veprojnë si unë. Bashkë jemi më të fortë ???? Apparently tragedies are more painful when they speak your language…and all I can pray these days for is Love, Hope and Light for my country, Albania. ? Maybe time will heal us and help to forget many things, but what is for sure that we will never forget is this strength and this solidarity that we as a nation and also our international friends have shown during these painful days. ??? That is why, if you haven’t done it yet, please show solidarity – help someone to never be alone, by donating at the platform https://e-albania.al/donate/ #Love, “Hope, #Light ❤. Definitely I am not posting this to show-off in any way, I would never do that, but to give an example, so others should do the same! Together we are stronger!! ??❤️

A post shared by Angela Martini ? (@angela_martini) on