ylli portugez

Akuzat për përdhunim, Ronaldo në telashe, ADN-ja përputhet

ADN-ja e Cristiano Ronaldos u krahasua me provat në çështjen e përdhunimit në Las Vegas dhe rezulton të jetë e njëjtë. Ai mësohet t’u ketë thënë avokatëve të tij se ajo i kishte thënë atij ‘NDALO’ shkruan Daily Mail.

Në një sër emailesh midis policisë dhe prokurorëve gjatë hetimit, detektivi Jeffrey Guyer shkroi: ‘ADN është e njejtë,’.

Futbollistit, 34 vjeç, iu tha në korrik se ai nuk do të përballet me akuza penale pasi ish-modelja Kathryn Mayorga pretendoi se ajo ishte përdhunuar prej tij në 2009 në një suitë të Vegas.

Sipas The Sun, emailet që rrjedhin gjithashtu tregojnë se Ronaldo i tha ekipit të tij juridik se Mayorga kishte thënë ‘jo’ dhe ‘ndalo’.

Ish-modelja amerikane që tashmë është mësuese Mayorga pretendoi se Ronaldo e kishte përdhunuar atë në Hotel Palms Place pasi ata u takuan në një natë jashtë dhe ajo ra dakord të kthehej në dhomën e tij.

Ndërsa policia nuk arriti të gjente prova të mjaftueshme për të ndjekur penalisht Ronaldon, Mayorga ishte në fillim të këtij viti duke vazhduar më tej me një çështje civile e cila kërkon të anulojë një marrëveshje mos-zbulimi që ajo nënshkroi me sportistin në 2010.

Ajo pretendon se avokatët e Ronaldos shfrytëzuan gjendjen e saj mendore në mënyrë që ta detyronin atë të nënshkruante dokumentin.

Në dokumentet gjyqësore të paraqitura në fillim të këtij viti, ekipi juridik i Ronaldos pranoi për herë të parë që Mayorga ishte paguar 375,000 dollarë (290,000 £) në kohën kur ajo bëri për herë të parë akuzat në polici në mënyrë që ‘të ruajë konfidencialitetin e mosmarrëveshjes së tyre’.

Sidoqoftë, ata thonë se pagesa në asnjë mënyrë nuk e pranon fajin dhe se në fakt ‘[marrëveshja] e bëri të qartë se Ronaldo kundërshtoi pretendimet e [Mayorga] dhe në asnjë mënyrë nuk pranoi që ajo ishte e plagosur.

Vitin e kaluar Ronaldo tha: ‘Unë mohoj me forcë akuzat që janë lëshuar kundër meje. Përdhunimi është një krim i neveritshëm që shkon kundër gjithçkaje për të cilën jam dhe besoj. ‘