Aeroporti Ndërkombëtar

Aeroportit të Prishtinës i shtohen edhe tri linja të reja që lidhin tri kryeqytetet skandinave

Kompania ajrore e Danimarkës, Norvegjisë dhe Suedisë – Scandinavian Airlines (SAS) – do të nisë tri linja të reja që lidhin tri kryeqytetet skandinave me kryeqytetin e Kosovës, Prishtinën, tha operatori i aeroportit të Prishtinës.

Fluturimet që lidhin Prishtinën me Stokholmin e Suedisë dhe Oslon e Norvegjisë do të fillojnë më 27 qershor, tha Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës në një postim në mediat sociale në fillim të kësaj jave.

SAS do të nisë fluturimet nga Prishtina në Kopenhagë të Danimarkës më 3 korrik