Aeroporti që planifikon Rama, është në fakt Aeroporti i Gjeorgjisë

Aeroporti i Ri i Kukësit dhe një paralajmërim: Mos përgojoni 3D se sot një vit, në realitet do jetë më i bukur se këtu, ka shkruar dje Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në një postim në Facebook.

Por si duket plani që ka postuar se kinse do jetë aeroporti i Kukësit, duket se është marrë i gatshëm nga aeroporti i Gjeorgjisë.


Plani i aeroportit internacional të Gjeorgjisë