Abdixhiku i LDK-së nxjerr “bilancin” e një viti të Qeverisë Haradinaj: Nuk dinë të mbajnë shtet

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku, ka bërë një bilanc të një viti të kësaj Qeverie.

I ka numëruar disa nga dështimet, e ka thënë se “s’ka asnjë dorëheqje, asnjë përgjegjësi, asnjë skuqje”.

“Kjo klasë politike nuk di të mbajë shtet”, ka thënë ai.

Ky është postimi i plotë i Abdixhikut:

Pra, për 1 vit:

– Dështojnë në liberalizim;

– Humbasin 7 njohje;

– S’antarësohen në Interpol;

– I dhurojnë 54 milionë Bektelit;

– I falin 52 milionë prodhuesve të ujit;

– I humbin 16,000 vende pune;

– E falimentojnë PTK-në;

– Kidnapojnë qytetarë të huaj;

– Shtijnë me armë zjarri;

– Mbajnë 5 ministra me aktakuza;

– Fryjnë lista 100 milionëshe;

– Zaptojnë institucione;

Dhe asnjë dorëheqje, asnjë përgjegjësi, asnjë skuqje. Kjo klasë politike nuk di të mbajë shtet!