Në "Fadil Vokrri"

12,565 tifozë janë në ndeshjen Kosova-Malta

Ka nisur ndeshja Kosovë – Maltë në stadiumin “Fadil Vokrri”.

Tifozët tashmë kanë zënë vendet e tyre në stadiumin, ”Fadil Vokrri”, dhe përkrahja e tyre është masive.

Tashmë është mësuar edhe numri i saktë i tifozëve që gjenden në tribuna.

Saktësisht, në tribuna gjenden plot 12,565 tifozë.