Vlera

10 skuadrat më të vlefshme, kryeson Manchester City

Premierliga vazhdon të dominojë listën e skuadrave më të vlefshme, bazuar nga vlera e lojtarëve.

Manchester City ka ekipin më të vlefshëm në botë, ndërsa ndiqet nga kampioni i Evropës Liverpool.

Barcelona mbetet në podium, ndërsa Real Madridi zbret në vendin e tetë – pozicioni më i dobët në historinë e klubit.

Chelsea, Tottenham dhe Manchester United janë gjithashtu ekipet tjera angleze që janë të përfshira në listë.

Më poshtë mund të njiheni me 10 skuadrat më të vlefshme në botë:

1. Manchester City – 1.05 miliardë euro

2. Liverpool – 1 miliardë

3. Barcelona – 958.95 millionë

4. Chelsea – 861.98 millionë

5. Atletico Madrid – 840.6 millionë

6. PSG – 830.03 millionë

7. Spurs
– 793.35 millionë

8. Real Madrid – 784.8 millionë

9. Manchester United – 706.28 millionë

10. Bayern Munich
– 674.55 millionë.