1 muaj pas martese, çifti i njohur i “drejton” armët njëri-tjetrit (Foto)

Ishim mësuar t’i shikonim të lumtur dhe buzëqeshur gjithmonë me njëri-tjetrin, por këtë herë ata janë paraqitur ndryshe.

Kur kanë thuajse një muaj që janë shpallur burrë e grua, Gjiko dhe Elita na kanë habitur me foton e fundit.

Siç shihet edhe nga postimi i fundit në rrjetin social “Instagram”, çifti i njohur kanë marrë armët e ja drejtojnë njëri-tjetrit.

Duket se pushimet kanë përfunduar dhe ato janë rikthyer me ide të reja, ndoshta Gjiko dhe Elita po punojnë për ndonjë projekt, i cili do t’i vërë përballë ata të dy.