Betim Gjoshi

Zyrtari i PDK-së ia publikon një postim Armend Mujës, ku i krahasonte VV-në me urrejtësin me të madh të shqiptarëve, Vulin!

Zyrtari i PDK-së, Betim Gjoshi ka publikuar një postim të deputetit të zgjedhur të Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Mujës të para 5 vjetësh.

Në atë postim Muja krahasonte VV-në me urrejtësin më të madh të shqiptarëve, Alexandër Vulinin, shkruan Ballkani.info.

“Ky që deri dje i krahasojke zyrtarët e Vetëvendosjes me Vulinat e Serbisë, do të bëhet deputet i Albin Kurtit dhe do të rrijë në një zyre me Vulinat e Vetëvendosjes”, ka shkruar Gjoshi në facebook.

Postimi i plotë: