Rasim Selmanaj

Zyrtari i AAK-së uron ditëlindjen e Thaçit: Për inat të krejt armiqve të Kosovës

Ish-kryetari i Deçanit dhe ish-deputeti i AAK-së, Rasim Selmanaj ka uruar Hashim Thaçin për ditëlindjen e 53-të.

Këtë urim, ai thotë se e bën përtej politikave ditore  e për “inat” të krejt armiqve të Kosovës kudo që janë.

Postimi i plotë:

Përtej partive e politikës së mbrapshtë ditore, e për ‘inat’ të krejtë armiqve të Kosovës nga do që janë:

Urime ditëlindja President!

Urime Hashim Thaçi!.