Zhvishet tërësisht Morena Taraku

Modelja dhe këngëtarja Morena Taraku në radhën e vizitave ka vendosur që të bëj një fotosesion për revistën “Class”  por që këtë herë vjen shumë më ndryshe.

Në këtë fotografi Morena është zhveshur tërësisht dhe ato i ka ndarë edhe me ndjekësit e saj në “Instagram”.  Kjo gjë si duket nuk është kompleks për Morenën pasi që veprime të tilla dhe fotografi të tilla ajo ka bërë shumë herë.

Artikulli i kësaj reviste ka titullin “Të guxosh si Morena Taraku” dhe bëhet fjalë për vajzën e cila jeton mes famës dhe luksit.

Morena njihet si njëra ndër këngëtaret e cila nuk heziton të paraqitet në rrjete sociale në forma të ndryshme nga udhëtime të ndryshme.