Fushe Kosove

Zhduken dy vëllezër nga Fushë Kosova, babai kërkon ndihmë për t’i gjetur

Dy vëllezër nga Fushë Kosova janë zhdukur para tre dite dhe ende nuk dihet për fatin e tyre.

Prindi i tyre ka lajmëruar rastin në polici.

Dy djemtë e zhdukur janë njëri 12 e tjetri 13 vjeç.

“Fushë Kosovë, 23.11.2020 – 16:00. Është raportuar se dy meshkuj kosovarë të mitur janë larguar nga shtëpia dhe ende nuk janë kthyer”, thuhet në raportin e policisë.

Prindi nga Fushë Kosova ka deklaruar se djemtë e tij janë larguar edhe herave të tjera nga shtëpia.

“Sipas ankuesit ata kanë dalë nga shtëpia edhe disa herë të tjera”, thuhet në raportin e policisë.