Prizeren

Zbulohet shtatorja e Skënderbeut, në Prizren!

Është zbuluar shtatorja e heroit kombëtar, Gjergj Kastrioti- Skënderbeu, në qytetin e Prizrenit.

 Kjo shtatore shpaloset pikërisht në ditën e Flamurit Kombëtar dhe Pavarësisë së Shqipërisë, në 28 nëntor.