Drejtori i KDI-së

“Votimi i politikanëve kosovarë në Shqipëri, tregon mosbesim ndaj Republikës së Kosovës”

Drejtori i KDI-së, Ismet Kryeziu, ka komentuar shkuarjen e disa politikanëve kosovarë, për të marrë pjesë në zgjedhjet e sotme në Shqipëri.

Kryeziu thotë se votimi i politikanëve kosovarë në Shqipëri, nuk tregon dashni ndaj Republikës së Shqipërisë, por injorim dhe mosbesim ndaj Republikës së Kosovës.

Shkrimi i plotë nga Ismet Kryeziu:

Votimi i politikaneve Kosovar ne Shqiperi, nuk tregon dashni ndaj Republikes se Shqiperise, por injorim dhe mosbesim ndaj Republikes se Kosoves!