Presidentja e Kosovës

Vjosa Osmani pasi kaloi vikendin në Shqipëri, me eskortë po kthehet në Kosovë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani zgjodhi që vikendin ta kalojë në Shqipëri.

Ndërsa pak më parë Osmani është nisur drejt Kosovës, pas qëndrimit prej dy ditësh në Shqipëri bashkë me familjen.

Osmani është nisur drejt Kosovës me eskortë dhe bashkë me pjesëtarët e Mbrojtjes së Afërt të cilët përkujdesen për të, raporton lajmi.net.

Gjatë ditës së djeshme mediat raportuan për qëndrimin e Osmanit në Shqipëri, në një nga restorantet e njohura atje.