Ish-deputeti

Viti 92’/ Ismet Beqiri i ri në stilin alla “Beatles” në shoqëri të Demaçit e Rugovës

Një letër e Demaçit drejtuar Rugovës u publikua sot nga shkrimtari, Shaip Beqiri.

Derisa një fotografi ishte ngjitur me tekstin, në praninë e Rugovës dhe Demaçit vërehet edhe ish-deputeti i LDK-së në legjislaturën e fundit të Kuvendit, Ismet Beqiri, shkruan Ballkani.info.

Një djalosh i ri në moshë, në stilin alla “Beatels”, Beqiri buzëqeshte këndshëm në atë fotografi.

1992
2020