Prizren

Vidhen stoli ari në Prizren

Dje në Prizren një mashkull ka raportuar se persona të panjohur me përdorim force kishin depërtuar në shtëpinë e tij dhe kishin vjedhë stoli ari.

Në vendin e ngjarjes kanë dal njësitë policore, rasti është duke u hetuar.

Raporti i plotë i Policisë:

Viktima mashkull K/Shqiptar  ka raportuar se persona të panjohur me përdorim force kishin depërtuar në shtëpinë e tij dhe kishin vjedhë stoli ari. Në vendin e ngjarjes kanë dal njësitë policore, rasti është duke u hetuar.