VIDEO/ Reshjet e shiut, përmbytet Durrësi e Vlora

Siç ndodh zakonisht, me reshjet e sotme të shiut janë përmbytur menjëherë qytetet e Durrësit dhe Vlorës.

Por jo vetëm kaq.

Gjithashtu është bllokuar puna edhe në portet e Durrësit dhe Vlorës, duke mos u nisur asnjë traget.

Në Durrës kanë mjaftuar pak minuta shiu për tu përmbytur i gjithë qyteti.

https://www.youtube.com/watch?v=RJ03TEmdQqM