Thirrje fetare

Video e paparë! Koronavirusi bën që në rrugët e Italisë të kumbojë fjala “Allahu është më i madhi”

Italia është shteti me më së shumti pasoja nga koronavirusi.

Atje shënohen mbi 10 mijë të vdekur dhe 100 mijë të prekur, shkruan Ballkani.info

Por në ditët e fundit njerëzit të lodhur nga kjo pandemi kanë harruar dhimbjen dhe kanë mbledhur forcat të dalin në rrugët e qyteteve. Video e fundi që vjen nga atje, shihet një numër i madh njerëzish teksa thërrasin parulla islame, “Allahu Ekber”, apo thënë shqip Zoti është më i madhi dhe “La ilahe il Allah”, nuk ka zot tjetër pos Allahut.

Ballkani.info ka siguruar videon dhe ua sjellë më poshtë: