gjobat

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit policia gjobiti qindra qytetarë për mosrespektim të ligjit anti-COVID

Policia po vazhdon me dënimin e qytetarëve që nuk po e respektojnë ligjin për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19.

Sipas statistikave të përgjithshme, në 24 orët e fundit janë dënuar 664 qytetarë për mosrespektimin e këtij ligji.

Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar edhe 1396 tiketa trafiku.

Gjithashtu, janë arrestuar 18 persona si dhe 12 janë dërguar në mbajtje.