Vetëm dy kombëtare janë të pamposhtura në vitin 2018, njëra është Kosova

Vetëm dy kombëtare nga Evropa janë të pa mposhtura në vitin 2018 në minimumin e pesë ndeshjeve të luajtura.

Është Kosova dhe Rumania, të cilat nuk kanë ende humbje të regjistruara në këtë vit.

Kombëtarja kosovare ka vetëm edhe dy ndeshje në këtë vit për ta mbyllur me sukses dhe ndoshta pa asnjë humbje.

Sot luan kundër Maltës prej orës 18:00, ndërsa më 20 nëntor e pret në “Fadil Vokrri” Azerbajxhanin