Lumi i Thethit

Vërshimet nisin në Shqipëri, Lumi i Thethit shkatërron urën që lidh dy fshatrat

Reshjet e orëve të fundit dhe moti i keq ka shkaktuar probleme në zonën e Dukagjinit, në Bashkinë e Shkodrës.

Gazetarja Emi Kalaja raporton se, si pasojë e prurjeve të përrenjve në zonë, për shkak të reshjeve të shumta është dëmtuar ura që lidh fshatin Theth me fshatin e Ndërlysaj.

Shkak për këtë situatë është bërë fryrja e lumit të Thethit i cili ka shkatërruar edhe urën që shërbente për lidhjen e dy zonave. Aktualisht është i pamundur aksesi i banorëve nga Thethi në Ndërlysë./klanal