Erion Veliaj

Veliaj: S’është ambicia ime të bëhem Kryeministër

Erion Veliaj, u pyet nga gazetari Denis Dyrnjaja në Open nëse në planet e tij është edhe posti i kryeministrit nisur dhe nga deklaratat e fundit të socialistit Ervin Bushati.

“Nuk është fare, ambicia ime politike të merrem me një ngarkesë të tillë politike. Nëse do merrem me punet e qytetit nuk mund të merrem dhe me atë. Po ta keni vënë re unë nuk mungoj kurrë në mbledhjet e bashkisë, jam i fokusuar aty, pra”, tha Veliaj.