Aktivisti i LDK-se

Vdes aktivisti i LDK-së

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Shkumbin Gashi, ka njoftuar për vdekjen e aktivistit të kësaj partie, Isuf Bajraktarit.

Gashi përmes një postimi në Facebook, tha se Bajraktari për vite me radhë i arsimoi shumë gjenerata nxënësish.

Njoftimi i plotë:

Sot nga ne u nda Isuf Zenel Bajraktari, intelektual i kohës, veteran i arsimit, aktivist i madh i LDK-së.

Isuf Zenel Bajraktari për vite me radhë i edukoj dhe i arsimojë gjenerata të tëra nxënësish, si dhe udhëheqi shkollën fillore në Baran, kështu ai i sherbeu vendit të tij edhe përkundër pengesave që kishte nga sistemi i kaluar.

Më këtë rast ju shprehi ngushllime të sinqerta Familjes Bajraktari, miqëve dhe shokëve.