Kryeqytet

Vazhdon aksioni i policisë dhe Inspektoratit në Prishtinë, inspektojnë a po respektohen masat e reja

Policia e Kosovës dhe Inspektoriati komunal në Prishtinë kanë nisur një aksion në lokalet e kafiterive pas orës 21:00.

Ata janë duke inspektuar se a po respektohen masat e reja të vëna nga Qeveria e Kosovës.

Po ashtu, qytetarët po kontrollohet a po bartin maskat në fytyrë.