‘Heroinat’

Vasfije Krasniqi reagon se pse krerët shtetërorë nuk vizituan memorialin ‘Heroinat’

Vasfije Krasniqi ka thënë se askush nga përfaqësuesit e institucioneve shtetërore nuk e ka vizituar memorialin ‘Heroinat’ në Prishtinë.

Ky memorial i është kushtuar sakrificës dhe kontributit të gjithanshëm të gruas kosovare gjatë luftës së vitit 1998-1999.

Ajo ka thënë se krerët shtetërore kanë vizituar varrezat e dëshmorëve, por nuk e vizituar memorialin ‘Heroinat’.

Kujtojmë se Vasfije Krasniqi është njëra ndër gratë që mori guximin për t’u rrëfyer publikisht për dhunën që i është bërë gjatë luftës.

Statusi i saj në Twitter: