turistja

Ulet për të bërë foto me majmunët, ata nisin të bëjnë seks në prehrin e saj

Një turiste e cila ka vizituar kopshtin e Majmunëve “Sangeh”, në Bali, Indonezi, është hasur me një situatë të sikletshme dhe të papritur, duke tërhequr vëmendjen e të gjithë turistëve që ishin aty pranë.

Dy majmunë kanë hipur në prehrin e një vajze të re, dhe kanë nisur të kryejnë marrëdhënie seksuale.

E çiftimi i majmunëve në prehrin e saj, e ka vënë në siklet turisten.

Një përvojë të tillë në kopshtin e Majmunëve, kjo turiste s’do e kishte menduar dhe përjetuar kurrë.
https://www.youtube.com/watch?v=NmtuzUYjHHQ