Londër

Turma e njerëzve filmohen duke rrahur një 19-vjeçare në rrugët e Londrës

Një grup banditësh që rrahën një grua ndërsa ajo shtrihej në rrugë kishin bastisur më herët një dyqan për ëmbëlsirat dhe alkoolin dhe kishin thyer dyert dhe dritaret, tha një shitës sonte.

Kamerat kapën turmën teksa rrethuan gruan 19-vjeçare jashtë një shitëse gazetash në South Norwood, Londër.

Banda e rrëzoi gruan në tokë, ku ajo u përpoq të mbulonte kokën, ndërsa rreth dhjetëra njerëz e goditën me grushte dhe shkelma.