Ceremonia zyrtare

Thaçi, Veseli dhe Haradinaj bëjnë Rreshtimin dhe Inspektimin e parë të Ushtrisë(VIDEO/FOTO)

Rreshtimi dhe Inspektimi i Parë i Ushtrisë.

Disa nga skuadrat e Forcës së Sigurisë së Kosovës u rreshtuan për herë të parë për krerët e shtetit, në ditën kur Kuvendi i Kosovës votoi që kësaj force t’ia shtojë kompetencat për sigurinë në vend.

Presidenti Hashim Thaçi, kryetari i Kuvendit Kadri Veseli dhe kryeministri Ramush Haradinaj, pas ceremonisë së tranzicionit të FSK-së kanë dalë jashtë ndërtesës së Ministrisë së Mbrojtjes për ta bërë inspektimin e parë të Forcës së re mbrojtëse të Kosovës.

LIVE nga Ceremonia e Ushtrisë së Kosovës

LIVE nga Ceremonia e Ushtrisë së Kosovës

Posted by Ballkani on Friday, December 14, 2018