Tërmeti në Indonezi, viktimat varrosen në varr masiv

Vullnetarët në Indonezi kanë varrosur qindra viktima të tërmeteve në një varr masiv.

Më shumë se 1550 njerëz kanë vdekur pas një tërmeti shkatërrues dhe cunami që goditi ishullin e Indonezisë Sulawesi javën e kaluar, raporton AP.

Ndiqni pamjet nga varrimi i tyre:

https://youtu.be/3Ct0K6uysps