Tërmete të reja në Shqipëri

Shqipëria vijon të mbetet një vatër e nxehtë për sa i përket lëkundjeve sizmike

Teksa këtë verë ka pasur edhe tërmete të fortë që kanë sjellë dëme të konsiderueshme materiale, lëkundjet e tokës vijojnë ende.

Sipas Institutit të Gjeoshkencave gjatë mëngjesit të sotëm lëkundje të lehta janë ndier në Lushnjë dhe në Gjirokastër.

Për fat të mirë nuk janë raportuar dëme materiale apo në njerëz.