Tërmet

Tërmet në Maqedoninë e Veriut

Epiqendra e tij ishte rreth 30 kilometra nga Prilepi.

Dridhjet janë ndjerë deri në Shkup, deri më tani nuk dihet për të lënduar dhe dëme materiale./alsatm/