Tensione në protestë

Tensione në protestë, qytetarët përplasen me policinë: Hiqni kapelet, bashkohuni me ne

Qytetarët në protestë janë përplasur me efektivët duke çarë kordonin e tyre.

Me thirrjet: “Hiqni kapelet, bashkohuni me ne!”, “Çuçi jep dorëheqjen”, protestuesit e kanë zhvendosur kordonin e policisë në hyrjen e ministrisë.

Situata ka sjellë dhe frikë te fëmijët e pranishëm që kanë nisur të qajnë. Përplasja ka zgjatur pak minuta, teksa policia është vendosur gardh për të mos lejuar avancimin e protestuesve.