lajmi i fundit

Te rinjtë vendosin alarmat e policisë, ndalojnë në autostradë një veturë me targa të Serbisë

Disa të rinj janë parë duke vendosur alarmat e Policisë së Kosovës në veturën e tyre me qëllim për t’i ndaluar veturat në autostradë.

Nga pamjet e publikuara nga Newborn shihet se të rinjtë qeshen teksa bëjnë një veprim të tillë, raporton Jepi Zë.

Ata e ndalin një veturë në autostradë dhe i paraqiten si policë civilë.