zbardhen mesazhet

“Të përgatisim partinë për zgjedhje”, zbardhen mesazhet e Bashës në mbledhjen e Kryesisë

Aktualisht në selinë e Partisë Demokratike është duke u mbajtur një mbledhje kryesie, lidhur me vendimet e ndërmarra në Kuvendin Kombëtar të kësaj të shtune.

Zbardhen mesazhet kryesore të Bashës në këtë mbledhje. E para ka të bëjë me mirënjohjen që kryedemokrati i shpreh mbështetësve të PD, që përqafuan Kuvendin e 18 dhjetorit.

Ndërsa mesazhi i dytë kishte të bënte me shtrirjen në terren në funksion të organizimit të partisë dhe përgatitjen e saj për zgjedhjet.

Mesazhet kryesor te Bashes:

1. Mirënjohje e jashtëzakonshme për sakrificën tuaj ne kushte te jashtëzakonshme. Pavarësisht gjithçkaje, 5004 delegate te pranishëm ishin për shkak te sakrifices shume të madhe te demokrateve.

2. Përgatitje për shtrirje ne terren ne funksion te organizimit te partisë dhe përgatitjen e partisë për zgjedhje.