Të mirat që sjell soda e bukës dhe limoni

Limoni dhe soda e bukës, mund të ndihmojnë në probleme të ndryshme shëndetësore.

Kombinimi i këtyre dyjave është shumë efektiv, madje disa thonë më i fuqishëm se kimioterapia, transmeton Klan Kosova.

Përveç kësaj, disa studime kanë konfirmuar se limoni dhe soda e bukës mund të shkatërrojnë qelizat e kancerit 10 mijë herë më shumë se kimioterapia sepse parandalohet përhapjen e qelizave kancerogjene.

Të kombinosh limonin dhe sodën  bukës mund të ulë rrezikun e shfaqjes së kancerit në zorrë të trashë.

Andaj preferohet t’i përzieni këto dy përbërës dhe t’i pini rregullisht, në mënyrë që të keni një shëndet më të mirë.