Shëndeti

Të mirat e bananes

Bananet janë shumë të shijshme dhe të shëndetshme.

Ato përmbajnë vitaminat B6 dhe C, po ashtu kanë kalium, magnez dhe proteina.

Nëse filloni të përdorni banane më shpesh do të keni të rregulluar sistemin e tretjes.

Ndikim pozitiv bananet kanë edhe për  zemër, gjithashtu ato shërbejnë për humbjen e peshës, pasi  të shuajnë urinë.