Të bëmat e njerëzve dembelë

Vëmendje, njerëz dembelë! Më në fund kemi çfarë t’i tregojmë miqve dhe familjarëve tanë! Sipas hulumtimeve, të jesh dembel është në fakt shenjë e inteligjencës së lartë. A mund ta besoni?

Bright Side ka përgatitur një koleksion me njerëz jashtëzakonisht inteligjentë. A keni ende dyshime rreth asaj se çka sugjeron hulumtimi në fjalë?