Talat Xhaferi firmosi Ligjin për gjuhët, gjuha shqipe zyrtare në Maqedoni

Kryetari i Kuvendit ka firmosur Ligjin për gjuhët. Ligji me firmën e Xhaferit dërgohet në Gazetën Zyrtare dhe pas shpalljes në Gazetën Zyrtare menjëherë hyn në fuqi.

Informacionin e kanë konfirmuar për Alsat nga Gazeta Zyrtare dhe nga Kuvendi. Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi sot në orët e pasdites ka dërguar Ligjin në Gazetën Zyrtare. Para pak minutave Xhafer këtë e ka konfirmuar edhe në profilin e tij në Facebook.

Ligji për gjuhët, edhe në gazetën zyrtare!?? ka shkruar Xhaferi.