Labinot Tahiri

“Syfyr me nanën haxhike”, Labi publikon fotografinë më të veçantë

Me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, Labinot Tahiri, ka uruar të gjithë besimatarët mysliman.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, ai ka publikuar një fotografi ku shihet bashkë me nënën e tij në kohën e syfyrit.

Postimi i tij i plotë:

Urime muaji i bekuar i Ramazanit!

Nanë , ty dhe të gjithê besimtarëve musliman iu urojmë axhêrim të lehtë!
Zoti iu faltë atyre qê nuk e kanê , atë që dêshirojnë ta kenë nga buka e deri tek pasuaria që Zoti dhe puna e dhuron.
Dhuroni sa të mundeni nga vetja juaj pêr ata qê edhe sot kêrkojnë ndihmë.
Fundja , asgje nëse nuk na realizohet në këtë jetê, respektin, humanizmin dashurinê mes vete e kemi pasur gjithmonë si shqiptarê.
Andaj lutuni qê ta mbajmë mes vete!