Ish-ministri

Sveçla tregon për herë të parë se pse e quajn “Komisar”

Antari i Lëvizjes Vetëvendosje, Xhelal Sveçla ka folur për herë të parë se pse e quajnë “Komisar”, në emisionin “IMAZH”.

Ai ka thënë se nuk ka qenë asnjëhërë Komisar, por kundërshtarët politikë duke e parë qëndrimin tim, më kanë quajtur ashtu, transmeton Ballkani

“Unë besoj në zbatim të përpiktë të procedurave dhe ligjeve, dhe kjo normalisht që dhemb, atyre që janë opponent te kësaj çasje normalisht ju dhemb, duke dashue që të luftojnë këtë qëndrim timin, atëhërë japin këso epitetesh (Komisar)”, përfundoi ish-ministri.