publicisti

Surroi në Beograd: Kosova nuk është veç shqiptare, por serbe, boshnjake dhe rome!

Duke folur nga Beogradi, publicisti Veton Surroi në “N1” vlerësoi se është në interesin e shtetit të të Kosovës që “të inkorporojë kulturën serbe brenda vetes” ngase, siç pohoi ai, “Kosova nuk është veç shqiptare, por edhe serbe, boshnjake dhe rome”.

Duhet të arrijmë në definimin e marrëdhënieve se ku është interesi i qytetarëve të kombësisë serbe dhe interesi i Kosovës”, tha Surroi.