Suhareka bëhet me shteg për biçikleta

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka njoftuar se kanë përfunduar punimet brenda qytetit që kontribuojnë në sigurinë e nxënësve dhe biçiklistëve.

“Siguria në komunikacion sidomos në hapësirat ku frekuentohen nga nxënësit dhe biçiklistët, duhet të kërkoj angazhim të disa institucioneve.

Bashkë duhet të punojmë ta realizojmë atë që e kemi parë në qytete europiane. Me vullnet dhe punë nuk na mungojnë sukseset”, ka shkruar në Facebook i pari i Suharekës.