protestat

Studentja në Shqipëri: “S’më duhet seksi, Universiteti më q*n çdo ditë”

Protesta e studentëve në Shqipëri ka marrë vëmendjen e të gjitha mediave shqiptare. Qoftë për nga numri i madh i protestuesve, qoftë për nga problemet e mëdha dhe shqetësuese që ngritën.

Por, përtej këtyre, shkruan Periskopi, është edhe kreativiteti i pankartave.

Një prej tyre që po qarkullon me të madhe në rrjetet sociale thotë në anglisht: “I don’t need sex. The University fu*ks me everyday!” Në shqip kjo bën: “S’më vyen seksi, Universiteti më q*n çdo ditë”.

Kjo e ngre edhe shqetësimin e abuzimeve seksuale të profesorëve ndaj studenteve.